Participarea la concurs implică acceptarea și cunoașterea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament;

Canalul oficial de comunicare cu participanții la concurs este pagina de Facebook Silversy, în speță postarea dedicată din cadrul paginii;

Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina de Facebook Silversy, în perioada 16 – 25 mai 2019;

Participanții trebuie să devină fani ai paginii de Facebook Silversy (Like), să aprecieze (Like) postarea de concurs din pagina de Facebook Silversy și să lase comentariul “Silversy”.

CONCURS!

Pentru că pagina noastră a depășit 1.000 de Like-uri ne dorim să vă răsplătim aprecierea printr-un concurs care are ca premiu un set Silversy din argint 925, format dintr-un lănțișor cu pandantiv și o pereche de cercei.

BONUS: 10 Vouchere cadou, cu reduceri de 20% la produsele de pe site-ul www.silversy.ro.

Pentru a participa la concurs trebuie să dai Like paginii de Facebook Silversy, Like acestei postări de concurs si să lași comentariul “Silversy”.

Câstigătorii vor fi desemnați în data de 26 mai 2019.

Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nici nu se poate acorda contravaloarea acestora în bani; în cazul refuzului sau imposibilității unui câștigător de a beneficia de premiul câștigat, așa cum este acesta descris în regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va atribui urmatorului concurrent extras. Responsabilitatea livrării premiilor revine în totalitate organizatorului pe baza adreselor corecte furnizate de câștigător.

Câștigătorii vor fi numiți prin tragere la sorți prin sistemul random.org!

Câștigătorii vor fi anunțati duminică, 26 mai 2019, printr-un comentariu la postarea de concurs; aceștia vor fi contactați de organizatori printr-un mesaj privat.

Pentru a fi considerați eligibili, participanții la concurs trebuie să aibă vârsta de 18 ani, împliniți până la data de 25 mai 2019, să aibă un cont de Facebook care să fie asociat unei persoane reale și să îndeplinească condițiile de participare menționate în postul de concurs;

Participanții care încearcă să fraudeze mecanismul concursului vor fi descalificați;

Este la latitudinea organizatorului să elimine înscrierile în concurs ale acelor conturi de Facebook suspecte, create în scopul participării la concursuri. Organizatorul poate verifica veridicitatea conturilor de Facebook suspecte prin următoarea procedura: accesarea acestora în scopul de a identifica existența următoarelor elemente: poză de profil, un număr minim de 30 de prieteni, activitatea în cont și existența unei căi de a contacta utilizatorul. În cazul în care există suspiciuni ulterioare, se poate trece la contactarea persoanei care deține contul suspect, printr-un mesaj privat, pentru validarea datelor personale;

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fără o notificare prealabilă;

Organizatorul are dreptul sa facă publice comentariile pe care le consideră de interes pe pagina de Facebook Silversy, cât și pe alte medii online.

Vă dorim mult succes!